Välkommen! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Släktforskning

Kan man tänka sig en bättre present, antingen att ge bort eller unna sig själv? De flesta av oss har någon gång funderat på vårt eget ursprung och våra rötter. Var kommer min släkt ifrån? Var de torpare? Eller kanske valloner, grevar, baroner, präster eller skarprättare? Var det många som emigrerade? Frågorna kan vara många och skiftande.

Men hur ska man då göra för att hitta sin familj och sina anfäder? Att börja forska själv är ju förstås ett alternativ, men det kan ju vara så att man varken har tid, lust eller möjlighet att släktforska själv. Släktforskning, även via nätet, är tidsödande och det är lätt att hamna fel eller i en återvändsgränd.

 

Jag hjälper dig!
Förutom att jag har lång och gedigen erfarenhet, så är släktforskning det roligaste jag vet! Många tacksamma kommentarer från nöjda kunder gör att jag känner mig trygg i min forskning och levererar det jag lovar.

Är du intresserad av en speciell person, gårdsforskning eller något annat? Vill du gå längre tillbaka än 5 generationer? Självklart hjälper jag till även med detta! Klicka här för att beskriva dina önskemål, så kontaktar vi dig och kommer överens om upplägget.

 

Timbaserad forskning: 475 kr per timme (inkl. moms)

Vy: Lista / Rutnät
Visa:
Sortering:
Släktforskning
Vi släktforskar fram namn, födelseplats, födelseförsamling samt födelsedatum åt dig. Forskningen u..
849.00kr
Exkl. moms: 849.00kr
Släktforskning per timme
Du kanske har fastnat i din egen släktforskning eller undrar om en viss släkthistoria är sann osv. ..
475.00kr
Exkl. moms: 475.00kr
Släktforskning
Släktforskning
fr. 849.00kr
Släktträd
fr. 249.00kr
Övrigt
namnforslag
fr. 295.00kr
Family In Tree © 2017