Välkommen! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Så här går det till

  1. Bestäm dig för vilket paket du är intresserad av.
  2. Nu har du kommit till sidan där du fyller i alla uppgifter du känner till om startpersonen (probanden), det vill säga den person som vi ska börja vår forskning ifrån. Du fyller också i dina kontaktuppgifter. Det är viktigt att du läser regler och villkor innan du genomför beställningen.
  3. Klickar därefter på knappen Lägg i varukorgen.
  4. Strax efter att du skickat iväg din beställning kommer du få bekräftelse via e-post av oss.
  5. Så snart som möjligt, oftast inom ett dygn, får du ytterligare ett mail då vi gjort en första kontroll på startpersonen för att se om uppgifterna är tillräckliga för att gå vidare och påbörja den egentliga forskningen. (Om de inte är det och du inte kan göra kompletteringar kan vi inte åta oss uppdraget och då uppkommer heller ingen kostnad för dig).
    OBS! Detta mail vill vi att ni besvarar med ett OK. Vi fortsätter först forskningen då ert OK-mail inkommit till oss.
  6. När arbetet är klart skickar vi ett mail till dig och du har då möjlighet att skicka oss eventuella foton som du vill ha med i släktträd och krönika.
  7. Därefter får du en faktura på uppdraget, vanligtvis via mail, och så fort betalningen nått vårt konto levererar vi din beställning.

Beställningar levereras normalt 2 — 4 veckor efter mottagen beställning, med reservation för tillfälliga ordertoppar samt inväntande av uppgifter från dig, myndigheter eller arkiv. Beställ i god tid!

Family In Tree © 2017