Välkommen! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Regler och villkor

VIKTIGT! Läs följande regler och villkor innan du gör din beställning.

  • Strax efter att du skickat iväg din beställning kommer du få en bekräftelse via e-post.
  • Så snart som möjligt, oftast inom ett dygn, får du ytterligare ett mail då vi gjort en första kontroll på startpersonen för att se om uppgifterna är tillräckliga för att gå vidare och påbörja den egentliga forskningen. (Om de inte är det och du inte kan göra kompletteringar kan vi inte åta oss uppdraget och då uppkommer heller ingen kostnad för dig).
    OBS! Detta mail vill vi att ni besvarar med ett OK. Vi fortsätter först forskningen då ert OK-mail inkommit till oss.
  • När arbetet är klart får du ytterligare ett mail från oss med information om att uppdraget är genomfört samt en faktura på uppdraget. Så fort betalningen nått vårt konto levererar jag din beställning. Därefter kan beställningen inte ångras.

 

Släktforskning

  • Vid beställning av släktforskning till fast pris ska startpersonen (probanden) vara född efter år 1900. I annat fall åtar jag mig uppdraget med timpenning (475 kr per timme). Är personen avliden behövs dennes fullständiga namn, födelsedatum och födelsehemort. Har du inte alla uppgifter, kontakta mig för hjälp.
  • Forskning görs endast inom Sverige och uppgifterna hämtas ur den svenska kyrko- och folk­bokföringen. Family In Tree använder primärkällor så långt det är möjligt men tar inte ansvar för riktigheten i dessa.
  • Felaktiga eller ofullständiga födelseuppgifter i källan kan ge luckor i resultatet. Jag efter­strävar men garanterar inte att varje generation blir komplett. Att föräldrar ej återfinns kan även bero på att de uppges vara okända, att dokument saknas i arkiven eller att de har förstörts, sekretess eller att personen är född utomlands. Skulle bortfallet medföra väsentligt mindre forsk­nings­tid så kompenseras det med reducerat pris. Jag gör dock alltid en bedömning av möjligheterna att komma vidare och ger dig förslag på extra forskning som jag kan utföra eller förmedla i sådana fall.
  • Beställningar levereras normalt 2 — 4 veckor efter mottagen beställning, med reservation för tillfälliga ordertoppar samt inväntande av uppgifter från dig, myndigheter eller arkiv. Beställ i god tid!

Släktträd

  • Alla släktträd trycks på beställning och levereras normalt 1 — 2 veckor efter betalning. Jag mailar alltid korrektur till dig för godkännande innan tryck.
Family In Tree © 2017